Hitro branje “Power Reading”

Tečaji hitrega branja “POWER READING “ 

                           

j0438363

Recimo, da ste povprečno hiter bralec torej preberete v povprečju 0,6 strani na minuto, kar pomeni, da potrebujete za 100 strani (srednje zahtevnega teksta) 3 ure 10 min (neprekinjenega branja!). Ko pohitrite svoje branje za min 2 krat to pomeni, da isti tekst preberete v eni uri. 

Power reading je eden od naprednejših sistemov branja. Naučili se boste, kako  s spodbujeno močjo možganov popolnoma zbrano in sproščeno preberete   katerokoli pisno gradivo na povsem  nov, razburljiv ter preprost način.

Na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je tečaj Power reading vključen v nabor obveznih izbirnih vsebin in študenti pridobijo kreditne točke (zato, če ste študenti EF v Ljubljani najprej preverite  o možnostih udeležbe pri njih).

Na tečaju se boste naučili:

Zakaj hitro branje in njegove prednosti? Osnove in izvor tehnik hitrega branja; Različne tehnike hitrega branja;  Kako opraviti z razpršeno pozornostjo; kako izostriti spomin in zbranost; kako brati z razumevanjem in pomnjenjem besedila do nekajkrat hitreje, kot do sedaj;hitro branje je predvsem namenjeno branju strokovne literature – zakaj?  Kako izboljšati koncentracijo;

Učenci, dijaki in redni študenti imajo kot darilo vključen dodatni dan “Osnove pospešenega učenja”,  kjer se naučijo kako in kdaj uporabljati hitro branje v procesu učenja, kako učinkovito in hitro izluščiti bistvo, kako si v najkrajšem možnem času narediti čim boljše zapiske ter nekaj uporabnih tehnik pomnjenja.

Teačji  ”POWER READING” potekajo sobota in nedelja od 9.00 do 15,15 ter  ponedeljek in torek od 17.00 do 21.00;

Kotizacija za  ”POWER READING”: 236 €

Oglejte si kratek prispevek v oddaji VIZITA: http://vizita.si/multimedia/dusevnost/pevka-se-je-naucila-hitrega-branja.html

 Preberite si reportažo o seminarju hitrega branja: http://www.potnik.si/hitro-branje.html

 

School Kids

“POWER READING JUNIOR”

Komu je namenjen seminar v tej starosti? 

Tako tistim, ki radi berejo kot tistim, ki imajo težave z branjem ali/oziroma ne marajo brati ali/in so počasni bralci.  Prav tako imamo zelo dobre izkušnje z udeleženci, ki imajo blago obliko disleksije. Za njih je priporočljivo, da se tehnik pospešenega branja in pregledovanja pisnih tekstov naučijo čim prej.

Kaj se udeleženci naučijo?

1. Hitrejšega branja;

2. Kako se osredotočimo oz. tehnike koncentracije;

3. Kdaj in kako pri učenju uporabljamo hitro branje;

4. običajno na seminarju preberejo oz trenirajo na knjigah, ki jih imajo za domače branje;

Kotizacija za  “POWER READING JUNIOR”: 196 €. V skupino junior se lahko vključijo otroci od dopolnjenega 9 do dopolnjenega 12 leta.

Tačaj poteka: sobota in nedelja od 9.00 do 13.15;  ponedeljek in torek od 17.00 do 20.15; Med šolskimi počitnicami potekajo seminarji v dopoldanskem času .

Pogoji plačila: Plačilo pred začetkom izvajanja seminarja.

Plačila s karticami: Omogočamo vam možnost plačila preko kreditnih kartic do 12 obrokov. Za dodatne informacije pokličite 041-726-222 ali pišite na ales.peklenik@siol.net;  Popusti se ne seštevajo!

Opomba 1:

Če udeleženec na koncu seminarja iz objektivnih razlogov ne osvoji osnovne metode »Power Reading«, Izvajalec vrne vplačani znesek pod pogojem, da je udeleženec obiskoval seminar vse dni (sobota, nedelja, ponedeljek, torek, sreda*, ) in na njem aktivno sodeloval ter ob pisni izjavi vodje seminarja, kjer so navedeni objektivni razlogi za to.Zadnji dan seminarja mora udeleženec v pisni obliki zahtevati vračilo vplačanega zneska. Če tega ne stori, Izvajalcu ni treba vrniti vplačanega zneska.

Opomba 2:  Snemanje na seminarju brez pisnega dovoljenja izvajalca ni dovoljeno.

Vas zanima še kaj? Pošljite nam vprašanje: kratos@kratos.si


KONTAKT

email: kratos@kratos.si

tel. ++386 41 725 222
tel. ++386 41 726 222

Delovni čas :
od pon. do pet. od 9.00 do 18.00

BREZPLAČNI VODENI TRENINGI

Vsak ČETRTEK od 18.00 do 20.00 ure.
Namenjeni so udeležencem naših tečajev hitrega branja Power reading
Potrebna predhodna prijava na katos@kratos.si

PLAČILNI POGOJI

Kotizacija se vedno poravna
pred začetkom tečaja ali seminarja.

Možnosti plačila preko TRR:
SBERBANK SI56 3000 0001 3295 438
SPARKASSE SI56 3400 0101 5418 189

- plačilo na obroke po dogovoru.